Juzilla är ett riktigt litet busfrö. Vild, och ska vara med överallt. Våra fötter är hennes kullsyskon och hon antingen sover vid dem eller jagar, anfaller och brottas med dem, precis som kattungar gör med sina syskon. Stackarn. Det är inte heller lätt att få henne att sluta med det. Vi försöker avleda med leksaker men leksaker är inte levande. Våra fötter är numera perforerade av sylvassa tänder… Jag hoppas att hon snart slutar med anfallen även om det är en naturlig utveckling för henne. Är så ledsen att hon inte fick ett litet syskon att busa/växa upp med.

Hon är också väldigt social och följer mig överallt (inte bara för att anfalla mina fötter). Har ett stort behov av närhet och leker vid sidan om, på egen hand, när jag sysslar med annat.

Här kommer 8-veckorsbilder. Juzilla har passerat kilot och väger nu 1033 g.