Här blir det inga kattungar på länge men det finns väldigt spännande kullar som väntas just nu. I helgen väntas det kattungar hos Zjivagos matte Eva. Hennes Smilla har träffat snygge Bugatti och jag är nästan lika förväntansfull som matte Eva inför kullen. 🙂 Här är en länk till Zjillas uppfödning.

En till spännande nyhet är att Chaila (Ellen) från C-kullen har varit på kärlekssemester hos en jättesnygg röd hane. Hoppas, hoppas att hon är dräktig. Det kan inte annat än att bli väldigt fina ungar med de föräldrarna! Här är länken till Marinette´s uppfödning.

Tre väldigt fina 7-veckors hanar finns också hos Marie, Maollich´s. Pappan är Bozzas pappa Bozze och jag tycker mig se tre små kopior av snygge pappa där.

På ovanstående hemsidor kommer det säkert att finnas (hos Marie finns det redan) fina bilder av ursöta kattungar framöver.