Jag använde en “födslotabell” för att räkna ut när Tashas kull skulle födas och märkte idag att det blivit fel. Tasha är på 64:e dagen idag och är hon punktlig som förra gången (hennes mamma var alltid punktlig) så ska hon föda imorgon, den 2 juli.

Nu blev det ännu mer spännande. 🙂

Just nu ligger hon bara och sover, har inte ätit alls idag, och kvider lite lätt då och då. Hon kved på slutet förra gången också. Då oroade det mig men nu är jag väldigt lugn. Jag känner mig bra mycket lugnare överhuvudtaget den här gången.

Förra gången låg hon hela tiden i bolådan sedan jag ställde fram den 14 dagar innan beräknad förlossning. Det gör hon inte den här gången. Jag vet inte om det beror på att Lucia gärna ligger där men jag tror och hoppas att Tasha använder den när det är dags. Hon har nu tre stycken bolådor att välja på.

Då är det bara att vänta…